Trouwfotograaf boeken - 30 vragen (en antwoorden) Photography Shannah

Trouwfotograaf boeken

30 vragen (en antwoorden)

Een trouwfotograaf boeken doe je niet zomaar; je gaat niet over 1 nacht ijs en je bekijkt de verschillende mogelijkheden.

Héél veel mogelijkheden …

We gaan ervan uit dat je alle potentiele kandidaten hun website met portfolio grondig hebt gescreend en je uiteindelijk uitkomt bij wat voor jullie dé ‘perfecte’ huwelijksfotograaf  zal zijn.

Tijdens een eerste gesprek is het heel belangrijk om de juiste vragen te stellen om er achter te komen wat voor fotograaf je boekt.

Bruiloftsfotografie is een vak apart en zoals je wel hebt opgemerkt kunnen huwelijksfotografen onderling erg van elkaar verschillen.

Verschillende persoonlijkheden, stijlen, verschillende tarieven, tijdlijnen, werkgebied, bereidheid om met je mee te reizen naar het buitenland, …

Ook jullie als bruidspaar hebben dan ook weer andere wensen dan andere bruidsparen.

Mijn overtuiging: op ieder potje past een dekseltje en dit is ook bij het boeken van de ideale huwelijksfotograaf niet anders.

Met deze vragenlijst voor het interviewen van huwelijksfotografen zijn jullie er zeker van dat je de juiste fotograaf zal vinden! 

Ik antwoord telkens vanuit mijn perspectief.

Beginnen bij het begin; het portfolio en de stijl van de fotograaf

Het portfolio, het uithangbord van de fotograaf.

Aan het portfolio kan je meteen al opmerken hoe de stijl van de fotograaf is.

Vraag 1: Wat voor fotografiestijl hanteer je?

Mijn foto’s stralen een soort verstilde tederheid uit.

Ik houd ervan om betekenisvolle beelden te creëren waarbij je je eigen gevoelens en emoties kunt laten verdwalen in mijn foto’s.

Zelf ben ik iemand die oprecht houd van het leven met alle ups en downs die daarbij horen. 

Een dromer, ik verdwaal graag in mijn eigen gedachten en ik breng dit ook tot leven in mijn fotografie.

Mijn doel is om jullie bruiloft op een authentieke manier vast te leggen, waarbij ik oog heb voor alle kleine details en spontane momenten. Ik geloof in het vertellen van jullie verhaal door middel van beelden die de emoties, liefde en vreugde weerspiegelen. 

Vraag 2: Maak je het liefst foto’s in een stoere industriële, landelijke, stedelijke omgeving of eerder een romantische setting?

De liefde is voor mij het belangrijkste; alles draait om liefde en waar dit precies gevoed wordt heeft voor mij minder belang. Ik heb geen specifieke voorkeur.

Ik houd van nieuwe uitdagingen en zal altijd op zoek gaan naar vernieuwende omgevingen. 

Ik kan liefde perfect terugbrengen in een industriële omgeving als dat ik dat kan doen aan zee bij zonsondergang.

Vraag 3: Wat voor persoon ben jij als je fotografeert?

Ik ben absoluut een rustig persoon en zo blijf ik ook tijdens het fotograferen.

Ik heb maar zelden een bruidskoppel die gewend is aan een cameralens.

Ik heb ondertussen de reputatie opgebouwd om op een zeer rustige, ontspannen manier met mensen om te gaan. Dit kan je ook nalezen op mijn website van eerdere koppels; http://www.photography-shannah.be .

Ik bouw een sfeer op rond het fotograferen en pas wanneer iedereen er echt klaar voor is en zich 100% op zijn/haar gemak voelt, dan pas begint het fotograferen met gevoel.

Wat een samenwerking met mij zo uniek maakt, is mijn vermogen om een connectie te maken met mijn klanten en hen op hun gemak te stellen. Ik geloof dat dit essentieel is voor het maken van authentieke foto's die jullie liefdesverhaal vertellen. Daarnaast maak ik gebruik van mijn technische vaardigheden en creatieve oog om de emoties van jullie dag vast te leggen.

Vraag 4: Ben je proactief aanwezig of eerder onzichtbaar?

Tijdens de bruiloft meng ik me tussen de gasten om zo onopvallend mogelijk te zijn, zodat ik natuurlijke en spontane foto's kan maken.

Ik voel dit aan op het moment zelf. 

Na het kennismakingsgesprek heb ik al een mooi beeld van hoe het koppel is en waar zij belang aan hechten.

De koppels kiezen mij vooral om de spontaniteit die ze terug zien in mijn foto’s.

Ik laat het natuurlijk niet na om aanwijzingen te geven aan het bruidspaar en de gasten om leuke fotomomenten te creëren.

Vraag 5: Wat onderscheid jouw foto’s? Wij kiezen voor jou omdat:

Dit is natuurlijk de hamvraag. 

De koppels kiezen mij op basis van het totaalplaatje. 

Een persoonlijke aanpak met 100, nee 200% inzet en een grote portie flexibiliteit.

Een portfolio waarbij je de foto’s kan zien maar ook kan voelen. Ik fotografeer niet zoals het eruitziet, maar zoals het voelt.

Wat ik heel belangrijk vind is dat je een mooi overzicht hebt van jullie trouwdag zonder dat je je ook maar één moment verveelt bij het zien van de foto’s. 

Ik bespaar je de mededeling van het aantal uren postproductie maar ik kan je wel zeggen dat elke geselecteerde foto behandeld wordt met alle passie die ik heb om jullie gelukkig te maken.

Vraag 6: Wie zijn mijn ideale klanten?

Mijn ideale klanten zijn koppels die waarde hechten aan fotografie en op zoek zijn naar iemand die hun unieke liefdesverhaal kan vastleggen. Ze willen geen standaardfoto's, maar foto's die echt laten zien wie ze zijn en de sfeer van hun bruiloft weergeven. Ze willen kunnen terugkijken op hun trouwfoto's en zich weer helemaal in het moment wanen.

Maar al te vaak worden koppeltjes overweldigd door alle keuzes en mogelijkheden als het gaat om het kiezen van een huwelijksfotograaf. Jullie willen er zeker van zijn dat jullie iemand vinden die jullie visie begrijpt en kan helpen om de momenten vast te leggen die echt belangrijk voor jullie zijn. Jullie willen voorkomen dat de foto's cliché, geforceerd of onpersoonlijk aanvoelen.

Voelen jullie zich al aangesproken, dan kan ik je garanderen dat je bij mij aan het juiste adres zal zijn.

Ik werk nauw samen met mijn klanten om hun wensen en verwachtingen te begrijpen. Voorafgaand aan de bruiloft plannen we een uitgebreide kennismaking waarin we de details bespreken, zoals de planning, locaties, speciale momenten en eventuele specifieke verzoeken. Op deze manier kan ik me volledig richten op wat voor jullie belangrijk is en ervoor zorgen dat ik de juiste momenten vastleg.

Vraag 7: Hoe sta je tegenover een lijst van ‘must-have foto’s’?

Ooh, een heikel punt voor sommige fotografen. Dit blijft steevast een moeilijke vraag maar die ik met gemak beantwoord: het is jullie dag! 1 dag in jullie leven die van zo’n groot belang is, wie ben ik om jullie ervan te weerhouden deze lijst voor te leggen.

Ik ben de huwelijksfotograaf die jullie gekozen hebben, zoals de zin al onthuld; jullie kiezen!

Zoals eerder omschreven ben ik er om gekend erg flexibel te zijn en hierbij is dus elke wens die jullie hebben bespreekbaar. 

Hoe professioneel is jullie huwelijksfotograaf

Jullie willen toch ook wel de meest fantastische trouwreportage?

Huwelijksfoto’s waarop jij en je partner geportretteerd worden als super romantische, dolverliefde sterren en die gelijktijdig ook de familie en vrienden mooi in beeld brengen.

Je wil er toch absoluut zeker van zijn dat je dan niet in zee gaat met een amateurfotograaf, maar een professionele huwelijksfotograaf die ervaring heeft met bruiloften en deze met succes heeft afgerond. 

Daar draait het bij mij immers rond; 100% klanttevredenheid! 

Vraag 8: Ben je gespecialiseerd in bruiloften?

Mijn hoofdniche is bruiloften fotograferen. Daarnaast specialiseer ik mij ook in het fotograferen van families want dit komt volledig tot zijn recht bij mijn specialisatie als huwelijksfotograaf. 

Vraag 9: Heb je referenties van eerdere bruidsparen?

Op mijn website staan tal van positieve referenties van eerdere koppels of families die beroep deden op mijn professionaliteit. 

Jullie kunnen deze dus zeker nalezen : http://www.photography-shannah.be

Vraag 10: Wat gebeurt er als je onverwacht ziek bent?

Hoe gecontroleerd ik ook te werk ga, natuurlijk heb je sommige zaken niet helemaal in de hand.

Een bruiloft fotograferen is altijd een hele eer en ik draag hiervan ook 100% de verantwoordelijkheid.

Het verschil tussen een amateurfotograaf en mezelf is dat ik er zal staan! 

Door weer en wind, ziek of niet ziek, er moet al sprake zijn van een ongeval met ernstig letsel of in het slechtste geval de dood; vooraleer ik er nog maar zou aan denken om niet op mijn afspraak aanwezig te zijn.

Laat ons hout vasthouden en hopen dat ik nooit in deze situatie zal terechtkomen maar stel dat dit dan toch het geval zou zijn, dan wordt het reeds betaalde voorschot volledig terugbetaald.

Vraag 11: Wat is jouw kledingstijl op onze bruiloft?

Het liefst ga ik volledig in het zwart omdat ik dan in de massa kan opgaan., maar ik vraag dikwijls aan de koppels of er een dress code is.

Ik hecht zelf heel veel belang aan een deftig voorkomen dus een donkerkleurig hemdje en een zwarte broek zijn veelal het soort kledij dat ik verkies voor het fotograferen van een huwelijksfeest.

Vraag 12: Wat zijn jouw verwachtingen van ons en de ceremoniemeester?

Een goede communicatie!

Heel erg belangrijk vind ik het om goed en concreet te communiceren met elkaar.

Duidelijke afspraken maken goede vrienden.

Een voorbeeldje: de aankondiging van de fotograaf, dit is een klein detail op het moment zelf die een wereld van verschil maakt. Zowel het koppel als de genodigden hebben een heel gerust gevoel bij het aankondigen van de fotograaf, zo zal je veel minder snel het probleem van de smartphonefoto’s tegen komen op cruciale momenten. 

Hierbij kom ik direct op de volgende vraag:

Vraag 13: Hoe ga je om met smartphones tijdens de bruiloft?

Aah, de digitale wereld, we kunnen er niet meer omheen.

Ik ben zelf ook een smartphone gebruiker en ik fotografeer dan ook regelmatig met mijn gsm.

Ik begrijp dit en zal hier dan ook niet boos om worden, beloofd.

Met de vorige tip om de fotograaf aan te kondigen spring je eigenlijk al een heel eind ver en heb je de genodigden voldoende gerustgesteld dat er wel degelijk een professionele huwelijksfotograaf aanwezig zal zijn. Zij kunnen dan ook met een gerust hart genieten van jullie feest.

Vraag 14: Bewaar je de foto’s van onze bruiloft?

Ik houd een archief bij van foto’s en beeldmateriaal nadat de gevraagde foto’s en andere goederen aan de klanten zijn afgeleverd.

Het is echter wel uitsluitend de verantwoordelijkheid van de klant om alle gewenste afdrukken, producten of bestanden binnen 14 dagen na de levering van de goederen aan te vragen.

Vraag 15: Post je onze foto’s op sociale media?

We leven in de digitale wereld momenteel en dat zal alleen maar toenemen.

Als fotograaf kan je je werk via meerdere kanalen laten zien en daar is sociale media één van.

Standaard is mee opgenomen in mijn algemene voorwaarden dat een selectie van foto’s gepubliceerd wordt op diverse kanalen, mochten jullie dit niet willen dan kan dit zeker besproken worden.

Vraag 16: de uitrusting; werk je met natuurlijk licht, kunstmatig of met een combinatie van allebei?

Ik ben uitgerust met 2 professionele systeemcamera’s en heb nog een 3de camera als back-up.

Op vlak van belichting werk ik vooral met bestaand licht maar in vele gevallen is dit niet altijd even goed mogelijk. Ik denk hier bijvoorbeeld aan het fotograferen van jullie fotoshoot bij avondlicht.

Ik gebruik lichtsterke cameralenzen waardoor flitslicht geen noodzaak is maar eerder een aanvulling is op jullie wensen en flitslicht behoort dus zeker tot de mogelijkheden.

 Vraag 17: Wat is plan B als het zou regenen op onze bruiloftsdag?

Men zegt wel al eens; regen op jullie trouwdag brengt geluk, maar of jullie hier dan wel echt gelukkig van worden is maar de vraag.

Een tegenvaller? Ik bekijk het zo niet.

In elk seizoen kan het wel regenen dus het is natuurlijk altijd wel aangewezen om op voorhand uit te dokteren als dit voor jullie een probleem zou zijn.

Als jullie niet bang zijn voor een spatje regen en jullie vieren jullie bruiloft in de openlucht dan kan een tent een ideale oplossing zijn. Deze biedt tevens ook bescherming tegen wind en koude.

Bij heel veel leveranciers kan je terecht voor zeer uiteenlopende tenten, vraag ook zeker na aan jullie gekozen locatie welke de mogelijkheden zijn.

Heb je dan toch een zomerdag uitgekozen en heb je de pech dat het net die dag regent dan kan je bijvoorbeeld jullie gasten voorzien van een heleboel leuke en kleurrijke paraplu’s, wist je dat je zelf paraplu’s kan huren voor jullie bruiloft?

Kies voor jou en je partner een rode paraplu en voor de gasten een witte; gegarandeerd heel mooie foto’s! Het is maar een ideetje.

Regen op de pre weddingshoot hoeft ook geen tegenvaller te zijn; bij plan B kijken we altijd naar de mogelijkheden om eventueel in een verlaten loods of een kasteel te fotograferen. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos en perfect af te stemmen op jullie wensen.

Zie je; voor alles een oplossing!

Vraag 18: Doe je nog andere fotosessies op onze trouwdag?

Neen! Hier ben ik keihard duidelijk in. Zoals eerder gezegd het is jullie dag!

De door jullie gekozen dag is volledig gereserveerd voor jullie (na betaling van het voorschot) en hierbij verdien je het dan ook om mijn volle aandacht en energie te hebben.

Ik neem die dag geen enkele andere opdracht aan. 

Vraag 19: hoeveel tijd moeten we voorzien voor onze prewedding fotoshoot?

Gemiddeld is dit toch al snel 90 tot 120 minuten.

Houd ook rekening met de eventuele bijkomende transporttijd die jullie nodig hebben om van de ene naar de andere trouw locatie te gaan. 

Postproductie en nabewerking

De meeste fotografen hanteren steeds dezelfde regel; fotograferen in RAW.

Dit is een fotografie term die eigenlijk wil zeggen ‘fotograferen zonder dat de camera er iets aan wijzigt.’

Deze niet-bewerkte foto’s worden dan ook niet gedeeld door de trouwfotograaf.

Hierbij komen we bij de volgende vraag:

Vraag 20: Kunnen wij de onbewerkte (RAW) bestanden krijgen?

Neen! één van de redenen dat ik ooit met fotografie gestart ben is omdat ik een heel erg creatief persoon ben en dat zie je ook in mijn nabewerking.

De meest sprekende foto’s worden zorgvuldig geselecteerd en hierbij hoort bij elke foto een passende nabewerking.

Zoals eerder vermeld werk ik niet met standaard voorinstellingen want elke foto is anders en geeft een ander gevoel weer. Elke foto wordt eigenlijk een klein handgemaakt kunstwerkje.

Vraag 21: Is het mogelijk om foto’s te laten retoucheren vanwege cosmetische redenen?

Absoluut! Er gaat heel erg veel tijd naar het perfectioneren van jullie beelden, zonder daarin te overdrijven natuurlijk.

Hierbij houd ik ook altijd rekening met afleidende factoren, tenzij jullie dit niet willen.

Je kan dit altijd bespreken tijdens één van onze gesprekken wat jullie wel en niet willen.

De foto’s die geselecteerd zijn worden ook altijd standaard gecorrigeerd op kleur en contrast.

Zo haal ik altijd het maximum uit elke foto!

Je begint waarschijnlijk wel al te begrijpen waarom fotografie geen goedkoop beroep is.

De levering van foto’s en andere producten

Niet enkel de foto’s maar ook de producten die ik aflever zijn van de hoogste kwaliteit.

Zo kan u terecht voor fotoafdrukken, wanddecoratie en fotoalbums.

Ik maak geen beloftes die ik niet kan waar maken maar dit is één belofte van mij naar jullie:

Kwaliteit en klanttevredenheid zijn mijn belangrijkste kernwaarden, ik rust niet tot ik de gewenste resultaten bereikt heb!

Vraag 22: Hoelang duurt de gemiddelde levertijd van onze foto’s?

Dit kan heel snel gaan maar met het perfectionisme dat ik in mij draag en afhankelijk van de drukte op dat moment mag je toch rekenen gemiddeld op 6 a 8 weken wachttijd; althans bij een boeking voor een volledige dag.

Het voordeel is dan wel dat je er zeker mag van zijn dat ik er 200% ben voor gegaan!

De wanddecoratie, professionele fotoboeken en de fotoafdrukken zijn een absolute aanrader!!!

Wist je dat er telkens bij mijn prijsformules een premium fotoalbum inbegrepen is?

En uh, geen kleintje é, een mooi album van 30x30 met alles erop en eraan!

Dit album wordt helemaal door mezelf samengesteld, maar natuurlijk bespreek ik graag samen met jullie welke foto’s er vooral wel maar ook absoluut niet mogen in komen.

Je kan deze altijd upgraden naar een professioneel fotoboek met nog meer snufjes.

Ik geef jullie graag alle info bij het bespreken van dit topic tijdens één van onze gesprekken.

Vraag 23: Welke resolutie hebben de foto’s?

Net omdat jullie beroep wensen te doen op een professionele huwelijksfotograaf en jullie dus kwaliteit verwachten, kies ik er bewust voor om ook de extra producten zoals wanddecoratie en fotoafdrukken via mijn bedrijf te laten verlopen.

Jullie maken hierbij gebruik van mijn expertise om tot een perfect resultaat te bekomen.

De foto’s die ik aflever hebben een wettelijk auteursrecht en hierdoor blijft de eigenaar van de foto’s altijd Photography Shannah. Uiteraard stel ik jullie in de mogelijkheid om de foto’s aan te kopen en hierbij dien ik dan afstand te doen van de auteursrechten.

Na aankoop zijn jullie vrij deze te gebruiken voor huiselijk gebruik en kunnen jullie deze dus zelf laten afdrukken, maar wedden dat je dit niet wilt.

Ik ben zo overtuigd van datgeen wat ik aflever dat jullie hier absoluut geen spijt van zullen krijgen.

De digitale foto’s worden steeds afgeleverd in webresolutie zodat deze kunnen worden gedeeld met vrienden en familie of op sociale media.

Vraag 24: Hoeveel foto’s zullen wij uiteindelijk ontvangen?

Ik werk niet met exacte aantallen. In het algemeen geldt dat ik voor jullie trouwdag, onafhankelijk van het aantal uren steeds een mooi overzicht bezorg van jullie dag.

Bij mij ontvang je geen twee ‘ongeveer dezelfde’ foto’s, het zijn steeds vernieuwende beelden die zorgvuldig worden uitgekozen.

Een feit is zeker, je zal geen tekort hebben aan originele, diverse, mooie beelden.

Vraag 25: Werkt u met een online galerij zodat gasten de foto’s kunnen bekijken en eventueel nabestellen?

Absoluut! Alle foto’s komen op een voor jullie gereserveerde webpagina die enkel door jullie te bekijken is, niet door andere klanten.

Ook jullie gasten zijn vrij om op deze webpagina zich tegoed te doen aan de mooie herinneringen die ik heb gemaakt van jullie trouwdag.

Na ontvangst van de betaling ontvangen jullie de digitale foto’s.

Deze mogen jullie zonder extra kosten vrij verdelen onder al uw genodigden. 

Enkel indien er vergrotingen, fotoafdrukken of andere producten gewenst zijn dan dient dit te gebeuren via Photography Shannah. 

Vraag 26: Kunnen wij, als koppel fotoafdrukken en wanddecoratie bestellen bij jou?

Zeker! Maak je huis compleet met prachtige wanddecoratie en fotoafdrukken.

Dit kan gemakkelijk via de galerij met al jullie foto's.

Heb je saaie en lege muren in je huis waar je maar niet van af komt? Het kan moeilijk zijn om de juiste decoratie te vinden die past bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Wil je graag jouw eigen persoonlijkheid toevoegen aan je interieur, maar weet je niet hoe? Met onze wanddecoratie en fotoafdrukken kun jij jouw huis transformeren in een unieke ruimte die helemaal bij jou past.

Onze uitgebreide collectie biedt een breed scala aan opties, zodat jij kunt kiezen wat het beste past bij jouw smaak en interieur.

Wij nemen deze taak graag voor jou uit handen. Met onze hoogwaardige afdrukservice zorgen wij ervoor dat jouw favoriete foto's tot hun recht komen aan de muur.

Met onze wanddecoratie en fotoafdrukken kun je jouw huis transformeren in een persoonlijke en sfeervolle omgeving. Er is keuze uit verschillende materialen, formaten en ontwerpen om de perfecte match te vinden voor jouw interieur.

Ik streef ernaar om de bestelling te leveren binnen de 8 dagen.

Kosten van een bruidsreportage

Via bovenstaande info heb ik jullie toch al heel wat info kunnen meegeven omtrent mijn manier van werken.

Jullie hebben hierbij dus ook al een mooi zicht op hoe hard mijn inzet is vóór, tijdens en na jullie bruiloftsdag.

Lees vooral even dit artikel waarom je absoluut niet mag besparen op jullie trouwfotograaf.

Vermits we allebei niet voor verrassingen wensen komen te staan houd ik van een transparante aanpak waarbij opnieuw duidelijke communicatie en afspraken een must zijn.

Vraag 27: Zijn de kosten vermeld op jouw website inclusief btw en reiskosten?

Alle vermelde prijzen op mijn website zijn steeds inclusief btw maar exclusief de reiskosten.

De reiskosten worden bepaald en besproken tijdens de gesprekken. 

Vermits ik als professionele fotograaf bruidskoppels ontvang uit binnen-als buitenland kan ik onmogelijk op voorhand een algemene tarief implementeren voor mijn gemaakte reiskosten.

De afgesproken tarief die vermeld is op het contract is bindend.

Vraag 28: Ben je in staat om langer te blijven dan eerst voorzien?

We spreken altijd alles goed af maar uiteindelijk kan de gelegenheid zich voordoen dat jullie langer gebruik wensen te maken van mijn diensten dan eerst voorzien.

Ik ben een hele dag ter uwe beschikking. Vermits ik geen enkele andere opdracht boek op jullie trouwdag ben ik in de mogelijkheid om langer te blijven indien dit aan mij gevraagd wordt.

Vraag 29: Wat is de termijn om kosteloos te annuleren?

Het kan helaas altijd voorvallen dat er onverwacht iets veranderd aan jullie trouwplannen.

Ik hanteer een soepel annuleringsbeleid maar zoals u wel hebt kunnen lezen ben ik voor 200% begaan met jullie trouwdag.

Vermits ik die dag volledig voor jullie reserveer, ontneem ik mezelf de mogelijkheid andere koppels te bedienen op jullie speciale dag.

Ik verwacht eigenlijk niet dat er een annulering dient te gebeuren maar stel dat dit in het slechtste geval noodzakelijk is en dit steeds met een grondige reden, dan hanteer ik het volgende beleid:

Bij elke boeking dient er een aanbetaling te gebeuren van 500 euro incl. btw.

Deze betaling garandeert jullie plaats en hierdoor kan niemand nog beroep doen op mij op de dag die door jullie gekozen werd.

Dit bedrag wordt niet terugbetaald bij annulatie 30 dagen vóór de geboekte datum, tenzij ikzelf in uiterste (UITERSTE) nood afstand dien te doen van onze afspraak. Uitzondering: jullie plaatsen een boeking maar annuleren binnen 14 dagen.

Hierbij doen jullie dan beroep op het herroepingsrecht. Dit is een wettelijk bepaalde termijn.

Ik bespaar jullie de rimram aan wetgeving maar in het kort gezegd kunnen jullie een tot stand gekomen overeenkomst op afstand binnen 14 dagen zonder opgave van redenen annuleren.

Het is aan jullie om dit op een correcte manier te laten verlopen dus m.a.w. schriftelijk.

Zo kunnen jullie bewijzen dat je op de juiste wijze en tijdig uw herroepingsrecht hebt uitgeoefend.

(Hopelijk hoeft het nooit zover te komen.)

Jullie wensen beroep te doen op een professionele trouwfotograaf, wetende dat ik al mijn energie en aandacht op jullie vestig op de geboekte dag en ik hierdoor geen extra inkomsten heb op die dag.

We gaan uit van een geslaagde dag, iedereen uitgefeest en tevreden.

Vraag 30: Werkt u met een contract?

Absoluut! Tijdens onze eerste kennismaking overlopen we samen het contractvoorbeeld. Alle clausules zijn daarin mee opgenomen.

Vooraleer jullie met mij een bindend akkoord hebben bereikt zal ik jullie altijd vragen om de prijsofferte en de voorwaarden gekoppeld aan Photography Shannah na te lezen en de offerte te handtekenen. 

 

Dit was alvast mijn visie over de juiste vragen aan een door jullie gekozen huwelijksfotograaf.

Mocht ik hier toch nog een belangrijke vraag vergeten zijn, dan mag u mij deze altijd stellen via info@photography-shannah.be .

Jouw unieke liefdesverhaal vereeuwigd - Plan nu een kennismakingsgesprek in.

WIST JE DAT?

Ben je op zoek naar een professionele huwelijksfotografe die de mooiste momenten van jouw speciale dag kan vastleggen en dat in het buitenland?

Zoek niet verder! Ik ben hier om je te helpen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.