Wat is je fotografische stijl?
Mijn stijl is ongetwijfeld reportage. Het liefst leg ik je emoties vast zonder enige schroom. Ik hou ervan om de emoties van jullie dag op een natuurlijke manier te vertellen.

Zo kunnen jullie nadien alle kleine momenten van je bruiloft op de meest spontane manier herbeleven!

Worden er ook formele foto's gemaakt?

De formele foto's, bijvoorbeeld met ouders of getuigen, worden op uw verzoek gemaakt. Het zijn foto's die erg belangrijk voor je kunnen zijn en zelfs als ze niet mijn fotografische stijl weerspiegelen, zal ik graag aan je verzoek voldoen

Werk je alleen in België?
Nee, ik werk in Belgie, Europa en over de hele wereld. Uiteraard zijn alle reiskosten zoals: benzine, vliegtickets, scheepstickets en accommodatie voor uw rekening.

Het eindproduct hangt volledig af van jullie wensen.

De digitale foto's worden steeds afgeleverd in web resolutie met of zonder watermerk, deze kunnen dan gemakkelijk gedeeld worden op social media.

Alle foto's zijn onderworpen aan auteursrechten.

U kan de digitale bestanden zonder watermerk en afgeleverd aan hoge resolutie steeds aankopen voor deze eenmalige kost van :

250 euro/ foto

Hierdoor bent u in de mogelijkheid om zelf foto's af te (laten) drukken, maar dit raad ik u niet aan vermits ik ongeëvenaarde kwaliteit bied bij zowel de fotoafdrukken op klein formaat als de grotere wanddecoratie.

Kan ik de hoge resolutie bestanden krijgen?

Deze kunnen worden aangekocht voor een eenmalige prijs per foto.

Heb ik dan nog niet betaald voor deze foto's met de reportageprijs?

Nee, de reportageprijs dekt de kost van het fotograferen, de voorbereiding en 1 uur nabewerking.

(terwijl de nabewerking in realiteit een pak hoger ligt) 

Huur licentiesoftware Photoshop en Lightroom, webruimte, investering in professioneel materiaal en de wettelijke verplichtingen zoals het afdragen van belastingen, btw en sociale lasten.

Om die reden is er wettelijk een auteursrecht op de foto's, als u de bestanden koopt dan heeft u de auteursrechten gekocht en bent u vrij deze te gebruiken voor huiselijk gebruik. (afdrukken)

U kiest voor een professionele fotograaf omdat u kwaliteit verwacht en wenst gebruik te maken van mijn expertise om tot een perfect resultaat te komen.

Het kostenplaatje ligt dan ook hoger dan bij een online centrale, die afdrukken wat u gefotografeerd hebt, zonder enige correcties.

Ik verzeker u daarentegen mijn volledig aandacht en energie om u een reportage te bezorgen waar u absoluut geen spijt van zal hebben.

100% klanttevredenheid en kwaliteit is waarnaar ik streef.